Hopp til hovedinnhold

Om oss

MAKE NTNU er en frivillig studentorganisasjon som jobber for et bedre miljø for prosjektutvikling, både i privat og undervisningssammenheng, for alle studenter og ansatte på NTNU. Vedtektene våre kan finnes her.

Vår visjon er et engasjerende og inkluderende skapermiljø, der alle med kreative idéer skal få mulighet til å realisere sine prosjekter. Vi drifter derfor Makerverkstedet i U1, der et bredt utvalg av utstyr som 3D-printere, symaskiner, loddeutstyr m.m. står til disposisjon. Verkstedet er åpent og tilgjengelig for alle til enhver tid, hvorav 3D-printerne krever kurs for bruk.

For å skape interesse og vekke entusiasme holder MAKE NTNU kurs for studenter og ansatte, der våre Mentorer går gjennom bruk av det ulike utstyret vi har tilgjengelig. Har du lyst til å sette din ferdigheter ut i live, eller bare møte andre interesserte, arrangerer vi også workshops med et flertall av spennende temaer.

Synes du dette virker spennende, men er usikker på hvor du skal starte? Ta turen innom Makerverkstedet mandag til torsdag(fredag) fra 12:00 til 18:00(16:00), og slå av en uformell prat med en av våre veiledere! Lurer du på noe kan du også nå oss på Facebook og Slack, og på e-post.

 


Kontaktinformasjon  –  klikk her for å vise diverse kontaktinformasjon, som e-postadresser.