Hopp til hovedinnhold

Vi har opptak!

MAKE består av styret, ledelsen og fire komitéer som er med og drifter Makerverkstedet på en daglig basis. Kort oppsummert er komitéene:

PR

Har ansvaret for promotering av organisasjonen, representere MAKE på sosiale medier, og har ansvaret for den generelle blestingen. De skriver artikler på nettsiden og dokumenterer stort og smått innad i MAKE. En gang iblant gjennomfører de også PR-stunts.

Event

Organiserer workshops og steller i stand til eventene som kommer i løpet av et semester. De har også hovedansvaret for MAKE sine interne sosiale arrangementer.

Mentor

Driver den tekniske driften av Makerverkstedets verktøy og maskiner, og holder kursene som MAKE setter opp. De jobber også med å tilegne seg kompetanse på nytt utstyr Makervekstedet får inn, og opplæring av de som har lyst til å lære.

Dev

Jobber med nettsiden vår og utvikling av IT-løsningene for MAKE. Blant annet har de laget kamerasystemet som følger med når man 3D-printer.

 

Som en student med verv i MAKE har du også to veiledningstimer i uken sammen med andre Makere, der man sitter sammen på Makerverkstedet og hjelper studentene som kommer innom med spørsmål og prosjekter. Dette er også tid man kan bruke på sine egne prosjekter, komitéarbeid eller finne på alt mellom himmel og jord av prosjekter, idéer og løsninger sammen med andre mens man sitter på verkstedet.

Vi er en rimelig sosial gjeng som kommer på sprell både innad i komitéene og på tvers av organisasjonen. Du kommer til å bli kjent med en hel haug med koselige folk som liker å bygge ting!

Hvis noe av dette hørtes interessant ut og du har lyst til å gjøre studenthverdagen litt mer spennende og lære masse på veien, søk i dag!

Søknadsfrist er 24. januar!

SØK HER