Skip to main content
eggothy

Hva gjør en Maker? 08/20/2018

Et nytt semester er godt igang og MAKE har nå opptak! Dette betyr at vi søker etter flere nysgjerrige Makere som kan hjelpe til med driftingen av verkstedet! Vi jobber stadig for å bedre prosjektutviklingsmiljøet for alle studentene på NTNU, og som en rykende fersk studentdreven organisasjon er det nok å ta for seg, men dette er ikke arbeid man tar på seg alene!

Men hvilke komitéer kan du isåfall velge mellom? I tillegg til styret og ledelsen i MAKE er det fire komitéer som er med og drifter Makerverkstedet på en daglig basis, kort oppsummert er de:

Event
Organiserer workshops og steller istand til eventene som kommer i løpet av et semester. De har også ansvaret for MAKE sine interne sosiale arrangementer.

Mentor
Driver den tekniske driften av Makerverkstedets verktøy og maskiner, og holder kursene som MAKE setter opp. De jobber også med å tilegne seg kompetanse på nytt utstyr Makervekstedet får inn, og opplæring av de som har lyst til å lære.

Dev

Jobber med å vedlikeholde og utvikle ny funksjonalitet på nettsiden vår. Har også satt opp kamerafeeden som lar deg følge med printen din når du 3D-printer.

Som en student med verv i MAKE har du også to veiledningstimer i uken sammen med andre Makere, der man sitter sammen på Makerverkstedet og hjelper studentene som kommer innom med spørsmål og prosjekter. Dette er også tid man kan bruke på sine egne prosjekter, komitéarbeid eller finne på alt mellom himmel og jord av prosjekter, idéer og løsninger sammen med andre mens man sitter på verkstedet.

Vi er en rimelig sosial gjeng som kommer på sprell både innad i komitéene og på tvers av organisasjonen, du kommer til å bli kjent med en hel haug med koslige folk som liker å bygge ting!

Hvis noe av dette hørtes interessant ut, du har lyst til å gjøre studenthverdagen litt mer spennende og lære masse på veien, søk idag på https://makentnu.no/apply!