Skip to main content

Become a part of MAKE NTNU!

NOTE: A fairly good understanding of Norwegian is required to be a part of MAKE NTNU, since all written communication and legal documents are in Norwegian. However, proficiency in spoken Norwegian or fluency in the language are not necessary, although it would be useful 🙂


 

Makerverkstedet er åpent og gratis å bruke for alle studenter og ansatte ved NTNU – uavhengig av medlemskap.
MAKE NTNU – som drifter Makerverkstedet – er allikevel avhengige av medlemmer for å fortsette med dette tilbudet, og vi vil derfor gjerne at nettopp du søker!

Dette er et veldig lavterskel verv, som gjennomsnittlig vil ta rundt 4 timer i uka, og som kan tilpasses etter hvor mye tid du har fra uke til uke. Du får også blitt med i det ✨ fantastiske ✨ sosiale miljøet vårt!


 

MAKE består av styret, ledelsen og tre komitéer som er med og drifter Makerverkstedet på en daglig basis. Kort oppsummert er komitéene:

Event

Organiserer workshops og steller i stand til eventene som kommer i løpet av et semester. De har også hovedansvaret for MAKE sine interne sosiale arrangementer.

Mentor

Står for den tekniske driften av Makerverkstedets verktøy og maskiner, og holder kursene som MAKE setter opp. De jobber også med å tilegne seg kompetanse på nytt utstyr Makervekstedet får inn, og opplæring av de som har lyst til å lære.

Dev

Jobber med å vedlikeholde og utvikle ny funksjonalitet på nettsiden vår. Har også satt opp kamerafeeden som lar deg følge med printen din når du 3D-printer.

 

Med verv i MAKE vil du bruke ca. 4 timer per uke, hvorav komitéarbeid tar gjennomsnittlig 2 timer. I tillegg har du også 2 veiledningstimer i uka sammen med andre Makere, der man sitter sammen på Makerverkstedet og hjelper studentene som kommer innom med spørsmål og prosjekter. Dette er også tid man kan bruke på sine egne prosjekter, komitéarbeid eller finne på alt mellom himmel og jord av prosjekter, idéer og løsninger sammen med andre mens man sitter på verkstedet.

Vi er en rimelig sosial gjeng som kommer på sprell både innad i og på tvers av komitéene. Du kommer til å bli kjent med en hel haug med koselige folk som liker å bygge ting! 💛

Hvis noe av dette hørtes interessant ut og du har lyst til å gjøre studenthverdagen litt mer spennende og lære masse på veien, søk i dag!

Søknadsfrist er 28. januar!

SØK HER